Navigeer

SFZ aan jouw zijde

Sint-Franciscusziekenhuis, aan jouw zijde!

Het SFZ is een toegangspoort naar specialistische gezondheidszorg voor de inwoners van de regio West-Limburg. Basiszorgen aanbieden dicht bij de patiënt, daar willen we voor staan.
We staan achter de volgende slogan: 'Ik behandel mijn patiënt zoals ik wil dat men mijzelf of mijn familieleden behandelt'.

SFZ, een regionaal ziekenhuis

We verlenen kwaliteitsvolle basisziekenhuiszorg met onze ziekenhuisactiviteit in Heusden-Zolder en  poliklinisch in onze poliklinieken van Heusden-Zolder en Beringen.

Kwaliteitsvolle zorg en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste pijlers van het Sint-Franciscusziekenhuis. Kernwoorden hierbij zijn professionaliteit, luisterbereidheid, geduld en beleefdheid.

Als regionaal ziekenhuis willen we binnen een moderne infrastructuur patiënten met de beste zorg omringen. Het ziekenhuis kent een groei van activiteiten en streeft naar een maximaal aanbod van medische zorg in eigen regio.

Om het zorgaanbod te optimaliseren en de continuïteit in de medische teams te garanderen, zijn er belangrijke samenwerkingsverbanden ontwikkeld met gespecialiseerde instellingen.

Door de enthousiaste inzet van onze medewerkers nemen we deel aan door de overheid toegekende initiatieven en proefprojecten.

SFZ, een ziekenhuis in BEWEGING

We streven naar een aangenaam en motiverend werkklimaat door het aantrekken van nieuwe specialismen, het continu zoeken naar verbeteringen in onze werking en omgang met patiënten.

Het Sint-Franciscusziekenhuis is continu in beweging om de medische specialismen af te stemmen op de regionale noden. Deze vernieuwingen uiten zich zowel op het vlak van technologische als bouwtechnische vernieuwingen.

Dagelijks zet een gedreven groep van meer dan 700 medewerkers en 100 artsen en 92 toegelaten artsen zich in voor zorgen op maat van de patiënt.

Om deze deskundige zorgen te behartigen, worden ruime opleidingsmogelijkheden aangeboden aan alle ziekenhuismedewerkers.