Navigeer
dr Van Loo

Dr. Van Loo, Sarah

Specialismen en diensten

Geconventioneerd: Nee

Subspecialisme:
Endovasculaire behandelingen
Endoveneuze behandelingen
Fistel- en toegangschirurgie

Bereikbaarheid:
Via het secretariaat tel.: 011 71 58 07
E-mail: secretariaatvasculaireheelkunde@sfz.be

Dr. Sarah Van Loo (°1979) studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen waar zij in 2005 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Zij genoot haar opleiding heelkunde in het Stuivenberg Ziekenhuis, het Middelheim Ziekenhuis en het Sint-Vincentius Ziekenhuis te Antwerpen. In 2011 werkte dr. Van Loo als surgical registrar in het Southland Hospital in Invercargill (Nieuw-Zeeland). Van 2012 tot 2015 bekwaamde ze zich verder in de vaatheelkunde in het Imeldaziekenhuis Bonheiden, ZNA Antwerpen en Sint-Blasius Dendermonde.

Sinds 1 januari 2016 werkt zij binnen de associatie vaat– en thoraxheelkunde VENE als vast staflid in het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden en het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder.
 
Haar interesse gaat vooral uit naar de endovasculaire en endoveneuze behandelingen van vaataandoeningen. Zij is ook geschoold in fistel- en toegangschirurgie. 

Samen met haar collega's Dr. Isabelle Baeyens, Dr. Bert Du Pont, Dr. Arjan Koppert, Dr. Jean-Pierre Lacquet, Dr. Frédéric Libeer, Dr. Karel Smeyers, Dr. Jos Vandekerkhof en Dr. Pieter van de Gender werkt zij aan kwaliteitsvolle zorg waarbij de patiënt centraal staat.