Navigeer

Verpleegafdeling Heelkunde 2

Heelkunde 2 is een chirurgische afdeling gelegen op de eerste verdieping in blok D, verdeeld met 19 kamers. 8 van deze kamers zijn éénpersoonskamers en 11 kamers zijn tweepersoonskamers.

Door de recente totaal renovatie, beschikken we over een praktische en ergonomische afdeling.

Ons team wordt versterkt door 20 personen, bestaande uit verpleegkundig diensthoofd, verpleegkundigen, een zorgkundige. Op regelmatige basis worden deze ook ondersteund door medewerkers van de mobiele equipe.

Dagelijks wordt het team op heelkunde 2 ondersteund door sociale dienst, ergotherapeut, kinesist, apotheek, pastorale medewerker, voedingsmedewerkers, technische dienst, … . Hierdoor kan de geleverde zorg optimaal worden afgestemd op maat van de noden van iedere patiënt.

Onze chirurgische afdeling richt zich voornamelijk op de grotere ingrepen uit de medische disciplines: orthopedie, urologie en ingrepen vanuit het specialisme Neus-Keel-Oor. 

Op heelkunde 2 streven we naar de kwaliteitsvolle zorg met bijzondere aandacht voor de veiligheid van de patiënt. Hierbij hebben we respect voor de unieke en totale mens, wij staan open voor iedereen, ongeacht hun afkomst en levensovertuiging.

Afdelingsfolder: Heelkunde 2

Deze afdeling werkt met geen specifieke patiëntenverenigingen samen. 
Voor meer info over de verschillende patiëntenverenigingen: Overzicht patiëntenverenigingen

Verpleegkundig diensthoofd: Naomi Feyen
 


Bereikbaarheid:

Ma - Vr: 08u00 - 16u00
Tel.: 011 71 51 36
Tel. afdeling: 011 71 51 30
Haar kantoor is bereikbaar via de onthaalbalie van de afdeling.