Navigeer

Huisregels

Maaltijden

Tijdens de middagpauze kan je terecht in het personeelsrestaurant. Gedurende de stageperiode worden de maaltijden aangeboden aan personeelsprijzen. Dit kan door de badge op te laden. Er wordt betaald met de badge.

In de cafetaria staat een frisdrank automaat waar je extra drank kan nemen.

Parking

Als student mag je gebruik maken van de personeelsparking van het ziekenhuis. Van daaruit is de personeelsingang makkelijk te bereiken. Voor de parking heb je een badge nodig. De eerste stagedag sta je op de bezoekersparking en neem je een parkeerticket om de parking te betreden. Kom je met de fiets dan kan je deze plaatsen in de fietsenstalling achter het ziekenhuis. Deze kan je betreden met een badge. Sluit je fiets af.

Kleedkamers

De kleedkamers voor dames en heren bevinden zich in de kelder. De toegang is enkel mogelijk met de badge. De kleedkastjes hebben een kastnummer en worden toegekend voor de stageperiode. De studenten dienen zelf een hangslot mee te brengen. Gelieve tijdens je stage het kastje te sluiten: het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal. Na de stage maak je het kastje proper en laat je het open achter. Wanneer je door ziekte het kaste langer nodig hebt doe je hier een aanvraag voor permail.